List of Questions

1. What is GaneshaSpeaks.com?
Ans. GaneshaSpeaks.com is an astrology based web portal and service. With Bejan Daruwalla as its brand ambassador and main astrologer, GaneshaSpeaks.com comprises of an erudite team of astrologers, personally trained by Shri Bejan Daruwalla. Services from GaneshaSpeaks.com are available via Internet, Mobile Telephony, Apps.

2. When was GaneshaSpeaks.com launched?
Ans. GaneshaSpeaks.com was launched on 25th of April, 2003.

3. How do you process queries?
Ans. All the queries that we get from our website interface and from our partners pass through two levels. They first go to a junior astrologer who makes the relevant chart, casts the predictions and sends it to another senior astrologer. The senior astrologer then validates the reply, and makes it in a customer presentable form. If need be, Shri Bejan Daruwalla is consulted during this process. Once the query has been approved by our senior astrologers it goes to the customer. It would be also useful to note here that all our astrologers follow the astrological principles taught and practised by Shri Bejan Daruwalla.

4. How much time do you take to process these queries?
Ans. It’s our endeavour to address all the queries within 72 hours of payment confirmation for all orders placed at Ganeshaspeaks.com. Queries coming in from our partner sites get answered within 7 days.

5. Is the pricing same across all countries?
Ans. Yes, the pricing for our services is same across all countries. We have made an arrangement so that pricing in the local currency of the country you are currently surfing from can be shown. This is meant for the convenience of our valued patrons. We use online currency converters to get the exchange rates once a day.

6. Do you prescribe gemstones and yantras?
Ans. We at GaneshaSpeaks.com would like to provide remedies that do not cost much. To do so, we prescribe mantras and simple pujas that you can do it yourself. However, if you are keen to wear a gemstone, or buy a yantra, we provide such guidance and facility too. Which remedy to follow is entirely your decision.

7. Who are your partners?
Ans. We are associated with multiple partners across relevant domains including premium news services, publications and leading mobile and other telephone service providers. For a complete list of our current esteemed partners, visit ‘Our Partners‘ page.

8. What sort of content do you provide?
Ans. Today Ganeshaspeaks.com is in a position of providing a wide variety of content and services through various media including internet, telephony, books and apps. We provide content via SMS, MMS, WAP, Voice(pre-recorded and live consultations) and personalised as well as automated services on the internet.

Free Horoscopes

2016 Yearly Report
2016 Yearly Report After an eventful 2015, 2016 looks equally promising.

Birth Horoscope
Birth Horoscope Get your Birth Horoscope reading generated on the basis…

Astro Profile
Astro Profile Get your free astrology profile, which is a complete package …

Birth Star
Birth Star The Birth Nakshatra or Birth Star is said to exert great influence …

Daily Horoscope
Daily Horoscope Get free daily horoscope delivered to your email id. The horoscope shall …

Friendship Report
Friendship Report This report includes one’s friendship compatibility and friendship profile.

Ghat Chakra
Ghat Chakra Get a compilation of your personalised Panchang elements from…

Kundli Matchmaking
Kundli Matchmaking Get an Astakut guna matching report for checking the compatibility…

Love Horoscope
Love Horoscope The Love horoscope reading is meant to indicate the horoscope compatibility …

Lucky Directions Report Know which directions are lucky and unlucky for you. Use this…

Mangal Dosha
Mangal Dosha Are you a Manglik? Is Mangal Dosha getting manifested in …

Moon Sign
Moon Sign The moon at the time of one’s birth influences one’s thinking …

Sadesati Report
Sadesati Report Shani’s Sade Sati commences from here. Your personality is …

Shani Dosha
Shani Dosha Does a Shani Dosha afflict your life and natal chart? This …

SunSign Compatibility Report
SunSign Compatibility Report Are you and your partner the best Sun Sign match? Find out today to …

SunSign Profle
SunSign Profile Your Sun-Sign can reveal a lot about you and your personality. Get this …

Chinese Astrology Chinese astrology bears a close
Tarot The Tarot card readings are not merely about fortune telling.
Numerology What’s in a number? A lot! The predictive science of numbers
Bejan Daruwalla The astrologer-par-excellence!
Astro fun It can be great fun too!
Tanmay Thakar
Tanmay Thakar Experience : 22 years Expertise : Astro-psychology, relationship issues,.. more…
Media Coverage The World knows us!